De Stoel

De energetische stoel die je leven verandert.

De allesveranderende stoel, de ur-code stoel. De stoel van levend licht. Het is een stoel die verbonden is met een matrix van het licht. 

Deze stoel kan jou helpen om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen en inzicht te verschaffen in vaak oude belastende patronen op fysiek en ziel niveau. 

Ook wordt je zelfhelend vermogen geactiveerd. In een gezond lichaam communiceren alle cellen met elkaar. 

De werking van de energetische stoel is gebaseerd op frequentie-technieken die het cel helend vermogen stimuleren op meerdere manieren. 

Wanneer je in de stoel gaat zitten dan signaleert de licht-matrix de aanwezige onbalans in jou en er wordt dan gelijk daarop in gewerkt. 

De stoel werkt gelijk in op de energiestroom van boven naar beneden en van onder naar boven. Wanneer deze beide stromen weer volledig op elkaar aangesloten zijn met het hart als middelpunt, worden de chakra's volledig geactiveerd. Dan maak je psychisch, fysiek, energetisch en spiritueel grote sprongen. 

3 persoonlijke video boodschappen voor jou

Ontvang persoonlijke ondersteuning

Ben je als moeder vaak bezig met het zorgen voor anderen en vergeet je soms om ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is het tijd om jezelf eens in het zonnetje te zetten!

Met mijn speciale 3 persoonlijke video boodschappen krijg je de ondersteuning die je nodig hebt om meer balans en harmonie in je leven te brengen.

Waarom kiezen voor mijn 3 persoonlijke video boodschappen?

  1. Persoonlijke aandacht: Ontvang persoonlijke begeleiding en advies dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften als moeder. Geen standaardoplossingen, maar op maat gemaakt advies dat echt werkt voor jou.
  2. Krachtige inzichten: Leer jezelf beter kennen en ontdek nieuwe manieren om met uitdagingen om te gaan. Ik help je om inzicht te krijgen in je gedachten, gevoelens en gedrag, zodat je positieve veranderingen kunt aanbrengen in je leven.
  3. Concrete stappen: Ontvang praktische tips, tools en oefeningen die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Geen ingewikkelde theorieën, maar eenvoudige en effectieve strategieën die je helpen om je doelen te bereiken.
  4. Zie het resultaat slechts binnen 3 weken: Met mijn begeleiding ga je niet alleen inzichten opdoen en nieuwe strategieën leren, maar je zult ook daadwerkelijke resultaten zien binnen slechts 3 weken. Door consequent de adviezen en oefeningen toe te passen die ik je geef, zul je merken dat je meer balans ervaart, je zelfvertrouwen groeit en je beter in staat bent om met uitdagingen om te gaan.

Klaar om positieve veranderingen te zien in je leven?

Laten we samen aan de slag gaan en binnen 3 weken al resultaten behalen!


Wauw Annette, wat FANTASTISCH deze uitleg. Ik herken zo veel dingen die je zegt! Heel bijzonder. 

Machteld

Dank je wel, Annette, voor de informatie en je heldere uitleg. Ook ik heb genoten. Wát is je uitleg boeiend!! Je hebt e.e.a. mooi en liefdevol verwoord. Er is me nu al héél veel duidelijk.

Een kadootje, dankjewel hier voor.

Evelien

Lieve Annette, dank je wel voor je mega uitgebreide en waardevole verslag Ik ben onder de indruk van de hoeveelheid en waardevolle info!

Jennifer

Ik ben heel blij met je uitwerking en vind het een heel interessante materie. Er is zeker het een en ander herkenbaar in de dynamiek van de kinderen en ons gezin .

Claudia

Wat IET heling niet doet:

Stelt geen diagnose of behandelt geen ziekten.

Vervangt geen medische behandelingen.

Ondersteunt het zelfhelend proces door het openen van levensstromen en opruimen van blokkades.

Ontdek de zachte kracht van IET heling:

Ervaar een zachte manier om de levensstroom in het menselijk lichaam te activeren en energieblokkades op te ruimen. Laat onderdrukte gevoelens van het cellulair geheugen integreren en voel de transformatie in je energieveld.

Activeren en Integreren voor Balans:

IET heling is een liefdevolle benadering om de levensenergie te harmoniseren, waarbij we jouw energetische lichamen ondersteunen in het zelfhelend proces.

Benieuwd naar de magie van IET heling?

Ontdek hoe deze heling jou en of je hele gezin kan helpen bij het herstel van energiebalans en innerlijke harmonie.

Neem een kijkje op onze salespagina voor meer informatie!

Integrated Energy Therapy (IET)

Een eeuwenoude wijsheid:

Al duizenden jaren richt het Oosten van de wereld zich op het elektromagnetisch veld van het lichaam. Het staat bekend onder verschillende benamingen zoals Ki, Chi, Prana, Qi, Tao, enz. De levensenergie stroomt door ons lichaam, vergelijkbaar met het bloed door onze aderen.

Energiestromen en blokkades:

Meridianen dienen als wegen om energie naar elk orgaan te brengen, terwijl kanalen de wegen zijn die de energie tussen meridianen in balans brengen. Energieblokkades kunnen ontstaan door fysieke trauma's, operaties, ziektes, stress, onderdrukte emoties, en meer. Deze blokkades beperken onze ervaring van het leven, wat zich kan uiten in gebrek aan spontaniteit, energietekort en zelfs ziekte.

Waarom werken aan energiestromen?

Het verbeteren van de energiestroom helpt bij spontaniteit, vitaliteit en voorkomt ziekte. IET heling is gericht op het herstellen van de balans in het energiekanaal van het celgeheugen van het lichaam.

Deze aanpak:

Speciaal integratiekanaal: Herstelt energiebalans in het cel geheugen.

Ondersteuning natuurlijke capaciteit:

Helpt het lichaam om evenwicht te creëren, de balans te vinden.

Geen diagnose of vervanging van medische behandelingen:

We zijn assistenten en werken met energie die we door ons lichaam laten stromen naar de cliënt.

Lieve mama, zet jezelf op nr. 1:

Ontvang persoonlijke ondersteuning

  1. Zelfzorg bevordert fysieke en mentale gezondheid: Het stellen van jezelf op de eerste plaats geeft je de ruimte om te zorgen voor je fysieke en mentale welzijn. Dit resulteert in meer energie, veerkracht en een betere gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk.
  2. Verhoogd zelfvertrouwen: Wanneer je tijd en aandacht aan jezelf besteedt, bouw je aan zelfvertrouwen. Je leert je eigen waarde kennen en gelooft in je capaciteiten, wat je in staat stelt om uitdagingen met meer zelfvertrouwen aan te gaan.
  3. Betere relaties: Als je voor jezelf zorgt, ben je in staat om gezondere relaties te hebben met anderen. Je kunt grenzen stellen, duidelijk communiceren en liefde en steun geven en ontvangen op een evenwichtige manier.
  4. Stressreductie: Door jezelf op de eerste plaats te zetten, leer je stress en zorgen effectiever te beheren. Dit draagt bij aan een gevoel van innerlijke rust en emotionele stabiliteit.
  5. Persoonlijke groei en voldoening: Zelfontplooiing en het nastreven van je eigen doelen en verlangens geven een gevoel van voldoening en betekenis aan het leven. Je kunt dromen najagen en jezelf op nieuwe manieren ontdekken.
  6. Voorbeeld voor anderen: Als je laat zien hoe belangrijk zelfzorg is, geef je een krachtig voorbeeld aan je kinderen en anderen om je heen. Je leert hen dat het oké is om voor zichzelf te zorgen en dat dit essentieel is voor een gezond en gelukkig leven.

Wil je graag eerst met me verbinden?​

Heb je vragen over één van deze programma’s?

Bij Harmonie in je gezin gaat het om jouw sprankeling aan te zetten.

Er zijn 2 manieren om dit te doen: vanuit angst of vanuit liefde.

Je gaat leren om vooruit te blijven kijken en zo een positieve energie bij jezelf te creëren waar jij helemaal blij van wordt en tevreden mee bent. Ookal zitten er uitdagingen in je leven, dan is het belangrijk om ze aan te kijken en te voelen wat voor jou het belangrijkste is. Jouw eigen leven creëren is waarvoor je hier gekomen bent.

Het gaat eerst om jou en dan geef je het ondertussen door aan je gezin en omgeving.

Wil je eerst even met me verbinden, zodat je weet dat ik je mag helpen met het realiseren van jouw eigen leven?

Mail je vragen naar info@harmonieinjegezin.nl of vraag een gratis sessie bij me aan!

Scroll naar boven